Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Ajánló: A Facebook előállt egy "Legfelső bírósággal" ami sokba kerül és alig lesz valamire elég kapacitása

2020. május 06. - GABOR2

A Facebook egy elég érdekes lépésre szánta el magát, hogy a felelőséget levegye saját válláról. Csinált egy "legfelső bíróságot" ami eldönti, hogy ki mit mondhat a platformon; köztük van pl. a Guardian volt főszerkesztője (tehát a mainstream örülhet, pipa) Nobel-békedíjas jemeni aktivista ( migránsok pipa ), volt dán miniszterelnök ( Szociáldemokrata és nő, tehát progresszió pipa); "biztos" csupa konzervatív figura is lesz még, és totál független lesz, csak róluk nem volt szó... de "biztos" nélkülük is nagyon független döntések születnek; amúgy kevés esettel foglalkozhat majd a Facebook felhasználói számához képest... és lesz magyar tagja is.

https://tldr.444.hu/2020/05/06/magyar-tagja-is-lesz-a-facebook-legfelsobb-birosaganak-ami-tobb-mint-ketmilliard-ember-szolasszabadsagrol-donthet-majd

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr4215666098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása