Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Egy aranyos kis újságírói morgás

2020. február 26. - GABOR2

Ezt a story-t azért osztom meg, mert tetszett, hogy az újságíró a cikk végére nem engedte el a furcsaságot, ami kiderült... Igazából aranyos a megjegyzése, mert ugyan ki lepődik már meg azon, hogy teljesen mindegy miket állítgatunk be az okostelefonunkon?

"Adatszivárgás is történt, amikor a Samsung kiküldte a furcsa értesítéseket"

"A jelek szerint mégsem volt annyira ártalmatlan az a hiba, ami miatt a múlt héten téves értesítések mentek ki a Galaxy mobilokra."

"A Samsung szóvivője a lapnak elismerte, hogy valóban történt "technikai hiba", ami után egyesek ráláthattak mások adataira is. Miután ez kiderült, a cég a hiba elhárításáig átmenetileg felfüggesztette a belépési lehetőséget a profilokba. A szóvivő hozzátette: aki érintett, azzal külön felveszik majd a kapcsolatot. A Samsung szerint kevesebb mint 150 felhasználóról van szó."

Dícséret az újságírónak a megjegyzésést, de ezen ma már senkinek se kéne meglepődnie:

"Ami viszont meglehetősen nyugtalanító, az az, hogy sokan úgy kaptak értesítést a Find My Phone alkalmazástól, hogy azt korábban letiltották. (Törölni ugyanis nem lehet, mert egy előre telepített rendszeralkalmazásról van szó.) A Samsung arról nem beszélt, hogy egy letiltott app hogyan volt képes értesítést küldeni a felhasználóknak."

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr5615493152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása