Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Megmondjuk előre, hogy sz@r lesz, de te akkor is beszopod ( az elkerülhetetlen jövőről )

2020. január 15. - GABOR2

Megint az egyik kedvenc témám... amikor szakértők elárulják, hogy a jövő sz@r lesz, de héj, akkor is beszopod, mert te egy ösztönállat vagy, olyan vagy mint egy drogos; bár tudod, hogy számodra akár végzetes is lehet, hogy erre az útra lépsz, akkor is meg fogod tenni.

Túlzok? Itt egy szószerinti idézet:

"Az úgynevezett digitális reflex meghatározó lett, amit az is mutat, hogy míg a fogyasztók korábban tudatos mérlegelést követően döntöttek arról, hogy egy feladat vagy tevékenység elvégzéséhez digitális szolgáltatást vesznek-e igénybe, addig mára a válaszadók döntő többsége, 71 százaléka úgy véli, hogy a digitális szolgáltatások igénybevétele szinte ösztönössé vált a mindennapi életben."

Szóval úgy tekintenek rád, mint egy állatra, ami ösztönből dönt és most is elmondják neked, hogy amit dönteni fogsz iszonyatosan fog neked fájni, de héj... akkor is ez az elkerülhetetlen jövő:

"Az előrejelzés szerint a kiberbűnözés is egyre gyakoribb lesz, s olyan tempóban növekszik, hogy az általa okozott kár háromszorosan is meghaladhatja a természeti katasztrófák okozta károkat. Így a biztonság iránti igény is egyre nagyobb lesz, miközben a reaktív biztonság – amely csak akkor foglalkozik a problémákkal, amikor azok már hatással vannak a rendszerekre – már egyre kevésbé lesz elegendő a kritikus helyzetek kezelésére.

Ezért a szervezetek senkiben és semmiben sem bíznak a hálózatukon belül és azon kívül. Az incidensek megelőzése érdekében pedig csak a jogosult, megbízható felhasználók, eszközök és munkafolyamatok kapnak hozzáférést a rendszerekhez – a felhasználói élmény csökkenése nélkül."

"Cisco: Nem lassul a technológiai fejlődés üteme"

Én azért még reménykedek, hisz emberek vagyunk, de még az állatok is felfogják ha valami fáj, azt el kell kerülni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr2815411734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása