Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Kultúrháborús történések 20

2020. január 15. - GABOR2

Az iráni konfliktus kicsit lassított a szokásos kultúrháborús történeteken, de gyorsan vége lett és itt az ideje a folytatásnak, amiben például, ahogy közeledik a választás, már egymást ölik a Demokrata jelöltek. Mindazonáltal nem ezzel kezdünk, hanem kicsit visszanézünk az iráni helyzetre.

Az iráni konfliktus egyre jobban úgy alakul mintha egy vágyálom válna valóra Trump részéről, ma már ott tartunk, hogy a iráni vezetés ellen tüntetnek tömegesen. Node, nem úgy a Demokraták és sajtójuk, meg celebjeik. Ők az iráni vezetés mellé álltak rögtön és annyira beégtek, hogy az a nagyon-nagyon ritka helyzet állt elő, hogy az egyik újságírójuk, megírta, hogy ez már nagyon gáz. Persze ez is mind Trump hibája. Szóval a cím is sokat mondó... Trump hülyét csinált mindannyiunkból:

"Trump Has Made Us All Stupid"

A lényege az egésznek, hogy mivel Trump mondott valamit, ők mondják az ellenkezőjét még akkor is, ha ez évtizedes "Demokrata" értékekkel való hipp-hopp szembenállást jelent. És a dolgok már megint úgy tűnik Trumpnak kedvezően alakulnak és sok iráni is Trumppal van. Trump egyik Twitter bejegyzése rekord lájkot kapott az iráni nyelvűektől például. És... ez feltűnő... mindenkinek. Ezért a szerző sír azon, hogy a mai közbeszédben nincs egy normális vita és ha Trump mond valamit, automatikusan ellent kell mondani és mint most is, ebből nagyon hülyén jönnek ki a Demokraták, többek között azért, mert saját állítólagos értékeiket tapossák meg. Persze a konkluzió, hogy ez mind Trump hibája, és reméli, hogy eltűnik hamarosan, hogy újra felnőtt módjára lehessen a közbeszédet folytatni.

Aztán egyéb kultúrháborús események... Emlékeztek a MAGA sapkás gyerekre, akinek a ballibek kínhalált akartak okozni és a sajtó hazudott róla és mikor kiderült, hogy semmi se igaz abból, amit róla mondanak, akkor is folytaták a háborút ellene? Nos... perelt. És nyert: 275 millió dollár kártérítést.  A részleteket viszont nem hozták nyilvánosságra, szóval lehet nem kap készpénzben 275 millió dollárt, hanem egy része mondjuk úgynevezett nem vagyoni kártérítés lesz és pl. kell majd csinálniuk egy műsort amiben bevallják, hogy mennyit hazudtak. Talán ez majd megtanítja őket, hogy nem hazudozhatnak mindig következmények nélkül.

Aztán Patreon... Emlékeztek még a történetekre, amik arról szóltak, hogy anélkül, hogy törvényt, meg előírást megszegtek volna a felhasználóik, elkezdték nekik figyelmeztetés nélkül megszüntetni a számláikat, amikre utalhattak a rajongók? A probléma velük az volt, hogy nem tetszett nekik a politikai nézetük... legitim politikai nézetük, szóval jobboldaliak voltak. Nos, annó rengetegen mások is leléptek, mert nem érezték elfogadhatónak ezt a viselkedést. A Patreon úgy állt hozzá, hogy le vannak ők sz@rva és bevezetnek egy csomó új programot, hogy ezt kompenzálják és gyorsabban növekedjenek mint valaha... Nos, minden erőt bevetve a növekedésük kemény 1% lett. Ennyi maradt a korábbi eszeveszett növekedésből, világmeghódításból. Aztán most... elkezdtek leveleket küldözgetni a korábban figyelmeztetés nélkül kirúgott embereknek, hogy... nagyon klassz lenne, ha visszajönnének. Erről persze nem hírügynökségek számolnak be, hanem korábbi tagok, Youtuberek mutatják meg, hogy levelet írtak nekik. Akinek a videóját néztem erről, már rég átment egy másik céghez, ami ugyazt csinálja mint a Patreon és szépen elküldte őket az anyukba válaszként...

Aztán... a feministák örülhetnek, mert elérték, hogy a vezetett statisztikákban már több nő dolgozik mint férfi... Ezekben a statisztikákban nincsenek benne pl. a mezőgazdasági dolgozók, tehát igazából több férfi dolgozik a valóságban mint nő, de ha a trend folytatódik, akkor valóban több nő fog dolgozni majd mint férfi.

"Történelmi fordulat: több nő dolgozik, mint férfi az Egyesült Államokban"

Viszont a feministák más okokból nem örülhetnek. Ugye van ez a szembenállás a feministák egy részéről a transzokkal, most lehet, hogy itt lesz egy új, egy rájuk nézve veszélyesebb.

A klimaörültek ugyanis rátámadhatnak a kövér, feminista, nőkre, hogy ők okozzák nem kis mértékben a klimaváltozást, ugyanis baromi sokat fogyasztanak. Ezzel lehet, a "fat acceptance" is kimúlik, hisz minden kövér ember célpont lesz ezután.

"Obesity is bad for the environment, study shows"

Mindazonáltal ez még a jövő zenéje tán, mert itt egy cikk arról, hogy Nagy-Britanniában a nők szégyellik, hogy... súlyt veszítenek, ugyanis ha valaki egy ilyet ki mer írni a közösségi oldalára azonnal rátámadnak, hogy egy rohadék, mert nem fogadja el magát, ahogy van és ezzel másokra is társadalmi nyomást kényszerít... Úgyhogy ott ma már a nők titkolják ha fogyni akarnak:

"Rise of fat as feminist issue shames dieters into silence"

Aztán Zuckerberg újra célpontja lett a celebeknek, mert hajlandó anélkül megjelenítetni politikai hírdetéseket, hogy "ellenőrizné a hitelességüket", vagyis azt követelik a ballibek tőle, hogy az "igazáság" jelenhessen csak meg a Facebook-on, ami annyit jelent a gyakorlatban, hogy csak amit az ő oldaluk állít.

"A következő film hőse egy naiv, megvezetett gyerek, aki náci propagandát terjeszt, a neve Mark Zuckerberg"

"Már a Jedik is elkerülik a Facebookot"

Viszont Zuckerbergék is rátettek a tűzre, azonban próbálták úgy tenni, hogy egyben ajálják is magukat. Ez is mutatja, hogy Zuckerbergnek, legalábbis most még, a Facebook pénzszerző funkciója a fontosabb, nem pedig az ideológia terjesztő. Ezért utálják őt a ballibek. Szóval a Facebook egyik alkalmazottja kiállt és kijelentette, hogy... igen, miattuk lett Trump elnök. De nem azért, mert ők valami extra mód támogatták volna, hanem nekik jobb kampánycsapatuk van, akik sokkal jobban kihasználták a Facebook adta lehetőségeket. A ballibek viszont úgy állnak hozzá, hogy ők nem akarnak versenyezni, hanem simán csak az ellenfelet ne engedjék megjelenni.

"A Facebook fontos embere bevallotta: miattuk lett Trump az elnök"

Amúgy talán elég nagyképű dolog azt állítani, hogy miattuk lett elnök, szerintem a Youtuberek sokkal nagyobb szerepet játszottak ebben.

Aztán egy kicsit a Demokrata jelöltek egymást nyirogatásáról...

Sokan ezt nem tudják, de igazából a Demokrata Párton belül is van két csoport, a szuper szélsőbaloldaliak és a mondjuk mérsékeltek. A baj, az hogy a mérsékeltek behódolnak állandóan a szélsősöknek, vagy egyszerűen... kilépnek.

Viszont akik maradnak próbálják nyirni egymást. Pl. AOC most megtagadta, hogy a szabályzatnak megfelelően befizessen a párt kasszába (simán tudna, rengeteg pénzt küldtek neki a rajongók...) és azt is megtagadta, hogy más Demokrata jelölteket segítsen, akik nem tudtak annyi pénzt összegyűjteni. Segíti viszont a többi, akár párton kívüli szélsőségest, akik ellenfelei a Demokrata kollégáinak. A másik oldalon viszont a mérsékeltek is szeretnék elérni, hogy legközelebb már ne jusson be a kongresszusba AOC.

"AOC riles Dems by refusing to pay party dues, bankrolling colleagues' opponents"

Obama alelnökét is támadják:

"Far left uniting for all-out attack to block Biden"

Olyan is történt, hogy a CNN valamiben igazat adott Trumpnak Iránnal kapcsolatban és rögtön támadta, egy másik csatorna bemondója a a CNN-t, hogy Trump párti. Szóval ment az óvoda.

De Berne Sandersre is kemény idők jöttek.

Egyrészről folyton azt állítgatta, hogy a többiek kampányát gonoszos, nagy vállatos pénzek segítik; ezt tán tisztázták, hogy nem igaz, viszont kiderült, hogy tán hozzájuk bizony ment sötét, gonoszos, nagyvállalati pénz.

Aztán a Project Veritas állítólag leadott egy videót arról, hogy Bernie egyik embere arról beszél, hogy pl. szerinte nincs semmi baj a Gulag-okkal, sőt újra be kéne vezetni, meg tán fizikailag bántani egy csomó embert, aki nem ért velük egyett... Ez amúgy fura, mert én ezt nem láttam az oldalukon, lehet ideiglenesen levették vagy valami, de itt egy videó, ahol azt állítják van ilyen leleplezés.

Aztán annak ellenére, hogy évtizedek óta mondogatja Bernie, hogy legyen nyugodtan női elnöke az USA-nak, egy rivális demokrata jelölt megvádolta bizonyíték nélkül azzal, hogy azt állítótta, hogy szerinte nem lehet most női elnök.

"Izzik az amerikai baloldal: Warren szerint Sanders azt mondta, egy nő nem tudja legyőzni Trumpot"

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr6415411318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GABOR2 2020.01.16. 16:52:46

Itt van a Project Veritas-os cucc Bernie emberéről, aki miközben nem tudta, hogy felveszik kifejtette, hogy a Gulag az tulajdonképpen jó öltet és az egy oktató intézmény inkább és az egész USA lakosságának kellene egy "nácitalanító" oktatás stb.:

www.breitbart.com/politics/2020/01/14/project-veritas-bernie-sanders-field-organizer-suggests-gulags-to-help-nazified-trump-voters/

Később még több várható...
süti beállítások módosítása