Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Ajánlás: Az igazi jövő egy kis történetben...

2020. január 15. - GABOR2

Ez a story magáért beszél, max annyit mondhatok, hogyha eredeti angol nyelvű cikket nézel róla, sokkal több kiegészítést látsz hozzá, sokkal nagyobb a kaki, mint amit a magyar megmutat...

Viszont igazából ez a story megmutatja kicsit a jövőt is; ugyanis szinte minden "jövő technológiája" hasonló cipőben jár; tudják róla igazából a szakemberek, hogy baromi veszélyes, nem szabadna bevezetni, de mivel szeretnék megtartani az állásukat, falaznak neki; például a Tesla-ról is simán tudjuk, hogy veszélyes, nem szabadna az utakon lennie, de mégis ott lehet; viszont ezek semmiségek ahhoz képest ,amik jönnének a jövőben, pl. összes önvezető autó legyen neten, meg felhőben; legyen egy ország teljes ipari termelése neten, felhőben... Ha ez lesz valóban a jövő, akkor talán nem lesz róla megbánó cikk... mert majd minden össze fog omlani.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr7815411622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása