Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Alternatív válasz arra, hogy miért idegbajos oly sok ember manapság

2019. december 12. - GABOR2

Szokták emlegetni, hogy a mai emberek közül sokan mennyire idegbajosak, meg ugye amerikában az SJW-k a legkisebb dologért is totál méregbe gurulnak, hogy most van ez a "hópehely" nemzedék, ami semmi nehézséget se visel el. Hogy miért van ez, arra van sok magyarázat: rossz nevelés, az egyszülős családi model, feminizmus, rossz iskolai rendszer, stb..

Találtam viszont egy nagyon érdekes cikket, ami alternatív választ adhat erre a kérdésre, vagy legalábbis a többi dolog súlyosságát még tovább növeli.

"Drámai módon változtatja meg az agy szerkezetét a fogamzásgátló tabletta"

"Egy fogamzásgátló tabletta hatására jelentősen csökken a hipotalamusz mérete az agyban – állapították meg agykutatók egy tanulmányban, melyet az Észak-amerikai Radiológiai Társaság éves konferenciáján mutattak be."

"A hipotalamusz, amely a köztiagyban a talamusz alatt helyezkedik el, hormonokat termel és a test olyan fontos funkcióit szabályozza, mint a hőmérséklet, a hangulat, az étvágy, a szexualitás, az alvási ciklus és a szívverés."

"Először dolgoztunk ki egy eljárást a hipotalamusz méretének megállapítására, és arra az eredményre jutottunk, hogy a jelenleg használatos fogamzásgátló tabletták kapcsolatba hozhatók a kisebb hipotalamusszal” – mondta el a kutatásban részt vevő Michael L. Lipton professzor, a New York-i Montefiore Kórház MRI-szolgálatának orvosigazgatója."

„Drámai különbséget találtunk az agyi struktúra méretében azoknál a nőknél, akik fogamzásgátló tablettát szedtek, azokhoz képest, akik nem. "

"A kutatók azt is megállapították, hogy a kisebb hipotalamusz kapcsolatba hozható a nagyobb ingerültséggel és a depressziós tünetekkel."

Gondoljunk csak bele... milyenek voltak a libsik még nemrég. Szexuális felszabadulás... kigúnyolni mindent... manapság meg... ha több mint két másodpercig nézel rá egy nőre az már szexuális zaklatás, megsértődés mindenért... Simán lehet, hogy ez alakította át őket, hisz mint írja a tanulmány, ahogy megváltozik ez az agyi rész, illető ingerlékenyebb lesz és depressziós.

És kitudja még, hogy egyéb szerek mit okozhatnak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr6915349446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása