Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Egyszerre lehet sírni a választás meghackelése és a "jaj, csak el ne vesszem a bizalom az elektronikus szavazással szemben" miatt

2019. december 06. - GABOR2

Ez is mennyire tipikusan maivilágbeli cikk...

Megy a sírás, hogy jaj, az oroszok meghackelték a választási rendszerünket, bizonyíték van a hackelésre.

Oké, akkor gondolom, nagyon fontos, hogy az oroszok nehogy meghackeljék a következő választást, tehát jönnie kéne a logikus folytatásnak... kérnie kéne a cikk szerzőjének, hogy hagyjuk az elektronikus szavazást, hisz meghackelhető, most is itt az újabb eset, ami bizonyítja, hogy ez meg is történt, a választás tisztasága miatt vissza kell térni a nem elektronikus szavazásra.

DE NEM!!! A cikk egyszerre akarja, hogy sírhasson, hogy jaj, meghackelik a választást, azért nyer majd Trump és azt, hogy maradjon az elektronikus szavazás.

Ugyanis számomra felfoghatatlanul, a cikk, miután sírt, hogy micsoda hackelés volt és nyilván csalás várható... azért kezd el sírni... hogy jaj ez az egész aláássa a bizalmat az elektronikus szavazás iránt!!! WTF! WTF! WTF! 

"Egy orosz cég próbálta feltörni az ohiói választási rendszert novemberben"

"Oroszok állhattak egy, az ohiói választási rendszert idén november 5-én ért támadás mögött, véli az állam republikánus belügyminisztere. Aznap választások és népszavazások voltak az USA több államában, így Ohióban is."

"a támadók célja valójában inkább csak a rendszer feltérképezése, a támadható pontok megtalálása lehetett."

"Bár LaRese megjegyzése szerint "a jó fiúk nyerték a napot, a rossz fiúk vesztettek", azt azért ő is megjegyezte, hogy az ilyen támadások alapvető célja valójában a közbizalom megingatása a választási rendszerek tisztaságában. Ezzel ugyanis megkérdőjelezhetővé válik a hatalom legitimációja, márpedig Oroszország hosszú távú stratégiája a zavarkeltés."

És mi nem hagyjuk, hogy az oroszok diktáljanak nekünk, ezért marad az elektonikus szavazás, amit meg tudnak hackelni és erre hivatkozva lesz majd zavarkeltés az országban... Öööööö....

A valóban vesztes fél mindig imádja a digitális szavazást, hisz ha veszít, mindig mondhatja, hogy azért, mert hackelés történt... akár igaz, akár nem. Aztán lehet az embereket az utcára hívni a "diktátorral" szemben. De áááá, mi nem akarunk zavarkeltést, azért hagyjuk meg az elektronikus szavazást. Áááá, ennyi logikátlan bullshitet!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr3015341382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása