Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Több mint 3 milliárd hamis felhasználói fiókot törölt a Facebook pár hónap alatt

2019. november 19. - GABOR2

Azt hiszem, a cím elég jól visszaadja a lényeget.

Látszik, hogy ma már a felhasználói statisztikák elég megtévesztőek lehetnek, mert többségük ma már "robot". Ez korábban is így lehetett, de mostmár elég kényelmetlen lehet a Facebooknak ha azzal állna elő, hogy milliárdokkal több felhasználója van mint ahány ember él a Földön. De még az is érdekes, hogy a Facebooknak akkora kapacitásai vannak, hogy több milliárd fiók még lehet csak úgy pluszban. Ezek a hamis profilok amúgy már probálnak szofisztikáltak lenni sokszor és vannak hozzá random generált élettörténetek, meg képek, tehát sok helyet foglalnak el. Lehet azért is kell törölni őket, mert a "felhő erejének" is vannak határai. Meg... igazából még mindig lehet nekik is használni a hamis profilokat, hogy a statisztikák jól mutassanak. Hisz, most letöröltek 3,2 milliárdot, de lehet hogy tudnak ők még mondjuk még 300 millió kamuról csak az jól jön a növekedési adatoknál.

"A Facebook 3,2 milliárd hamis felhasználói fiókot törölt idén április és szeptember között - jelentette szerdán a közösségi oldalt működtető cég a tartalmak szabályozásáról kiadott legfrissebb jelentésében."

"Több mint 3 milliárd hamis felhasználói fiókot törölt a Facebook"

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr9615313958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe. · http://istenteszt.blog.hu/ 2019.11.20. 08:04:45

Mint minden a világon ELHITETÉSSEL MEGY. :-)
Sokakkal el lehet hitetni, hogy ilyesmiért érdemes fizetni.

GABOR2 2019.11.20. 14:05:10

@IGe.: Azt hiszem ezt inkább a Google Stadiás cikkhez akartad volna írni. Az szerencsére annyira szembe megy a józan ésszel, hogy el fog bukni.
süti beállítások módosítása