Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Microsoft: Bugos a bugos bugjavítás javítására kiadott Windows 10 folt is

2019. október 22. - GABOR2

Ez lett a Microsoftból... azt várnád, ahogy halad az idő előre, hogy egyre jobbak lesznek, egyre kevesebb lesz a hiba, azt mondják, hogy diverszek lettek, kvótákkal döntik el ki dolgozhasson náluk, de "ez az erősségünk" ( egy belsős szerint épp ellenkezőleg, és ez egy bullshit ) aztán a minőség a béka segge alatt van, és kb. nem tudnak kiadni úgy egy update-et, hogy ne okozzanak azzal nagy gubancokat millióknak.

Most is hozták a formát:

"A Microsoft a hét elején elismerte, hogy ismét bugosra sikerült az, a közelmúltban kiadott javítása, amit egyébként a cég már eleve egy bug bugos javítófoltjának javítására adott ki. A vállalat most azt ígéri, hogy már csak pár hetet kell várni és mindent rendbe fog rakni a rendszerben."

"A szerencsétlen sorozat még szeptember 23-án kezdődött egy, az Internet Explorer-ben azonosított biztonsági rést lezáró folttal, amit a Microsoft soron kívül volt kénytelen kiadni, mivel a hibát állítólag már aktívan kezdték hackerek kihasználni az interneten. Bár a folt a veszélyes sebezhetőséget megszüntette a redmondi böngészőben, gyors kiadása miatt nem juthatott elég idő tesztelésére - ezért telepítése után egyes felhasználóknak bizonyos körülmények között gondjai akadtak a nyomtatással.

A Microsoft erre válaszul október 3-án egy újabb verziót adott ki a foltból, ami ezt a problémát lett volna hivatott orvosolni. Azonban ez a javítás is bugosra sikeredett - annyira, hogy nem csak, hogy nem oldotta meg mindenkinél a nyomtatási problémákat, de még olyan felhasználóknál is előhozta azt, akiknél korábban az nem jelentkezett."

Redmond aztán október 8-án, a szokásos havi foltnapon egy újabb javítást adott ki, ami végül sikeresen elhárította a nyomtatási gondokat. Ugyanakkor a frissítéscsomag telepítése után számos felhasználó arról számolt be, hogy most meg Start menüje szűnt meg működni nála - megnyitásakor ugyanis a menü nem, csak egy kritikus hibáról tájékoztató üzenet bukkant fel nekik.

"A Microsoft most azt mondja, hogy tisztában van a problémával, és arra egy - vélhetően már újabb bugot nem hozó - javítást a hónap második felében fog kiadni."

Tessék, mi ez? Hogy lehet egy ilyen nagy techcégnél minden amit kiadnak a kezülből egy nagy sz@r?

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr10015251626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lomposfarkas 2019.10.26. 01:04:14

A MS utólag is igazolja azokat, akik a Windows használatát úgy kezdték már 15 éve is, hogy kikapcsoltak és tiltottak bármiféle frissítést :)

GABOR2 2019.10.26. 01:18:09

@lomposfarkas: Hát nem tudom, hogy valaki is tudna emlékezni arra, mikor volt olyan útoljára, hogy kiadtak egy frissítést és ne okozott volna rengeteg embernek problémát.
süti beállítások módosítása