Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

Kultúrháborús történések 15

2019. október 22. - GABOR2

Múlt héten megjelent a Project Veritas CNN-t leleplező videójának harmadik része és ez volt a legerősebb... Benne van lényegében minden amit az ember vágyna, hogy egy ilyen leleplező videóban legyen. Rengeteg belsős szájából elhangzanak azok amiket amúgy tagadnának; Trumpról összehazudoznak mindent, ők igázból baloldaliak nem függetlenek, de ezt sose vallanák be, a dolgozók maguk is szégyellik az egészet ami ott megy, lehetnének sokkal jobbak, régebben minden sokkal normálisabb volt, most minden csak Trumpról szól, dikrekt ők irányítják a történteket, az dolgozók nem szabadok, pl. elmondja az egyik munkatárs aki már 25 éve ott dolgozik, hogy régebben a feletesét kb. sose látta, ez az újabb, aki útálja Trumpot naponta elmondja, hogy miről írjanak, mit hogyan csináljanak, meg még elhangzik az is, hogy amúgy minden csak a pénzről és nagyobb nézettség mesterséges generálásáról szól( akár direkt szított konkfliktusokkal is, asőt azzal leginkább) és még sok minden más. Kötelező megnézni.

Viszont egyetlen érdekes mondat elhangzott amiről utánna nagyon nem beszéltek, pedig szerintem a legfontosabb dolog volt. Arra a dologra adott választ, hogy miért is van ez az egész így.

Ha a videókat megnézzük, azt látjuk, hogy a legtöbbet emlegetett két ok:

1. A legfelső vezető évekre visszamenőleg útálja Trumpot. Ez persze lehetne véletlen is, de van egy olyan tippem, hogy azért lett vezető, mert ezt tudták róla, nem pedig véletlenül. Ezt valamennyire erősítheti is az a bizonyos mondat.

2. Nézettségért. A harmadik videóben világosan elmondják, hogy tudják, ha valóban a közt szolgálnák más dolgokról is kéne sokkal többet közvetíteniük, de például az, hogy állandóan Trumpról beszélnek nézettséget növel és végső soron mint mondják, csak ez számít nekik.

3. Sponzorok akarják. Ez volt az a bizonyos érdekes mondat amin nem lovagoltak. Viszont szerintem elég erős, mert azt jelenti, hogy... külső valakik ezt megfizetik, hogy így viselkedjen a CNN. Gondolom valami ultragazdag kultúrháborúzgatós alakok.

Megjelent most a negyedik rész is, de ennek a lényege annyi csak tán, hogy van egy fickó ott a CNN-nél aki olyan dolgokba is belenyúl amihez elvileg nincs hivatalos felhatalmazása, politikai dolgokkal foglalkozik, de nagyon rejtélyes fickó, ha valaki férfi kb. nem is tud vele beszélni, mert hiába hívják meetingre, vagy írnak neki levelet, nem válaszol nekik. Az egyik fickó szerint jó nőnek kell lenned ahhoz, hogy beszéljen veled.

És igazából a videó lényege az, hogy rajta nem fog a Metoo; nyilt titok, hogy "szexuálisan megtámadja" a munkatársnőit, de a "nagyok" megvédik őt. Lényegében ennyi az egész videónak a fő mondanivalója.

Aztán pedig... megint látszik, hogy Zuckerberg viszonya más mint a többi nagy techcégé a Trump kormányhoz.

Zuckerbeg mondhatni megvédte Trumpot, kijelentette, hogy nem fogja őt letiltatni a Facebookról és nem is tartja a Facebook dolgának, hogy politikusok szólásszabadságát korlátozza. A normál embereknek viszont ilyen jogát nem védte meg.

"TRUMP’S MEGAPHONE Mark Zuckerberg says Trump’s social media should NOT be shut down as it’s not Facebook’s job to censor politicians"

Azért már a cím is elég beszédes, mert Trump megafonjának nevezik a Facebookot, már ezzel is hangolnak Zuckerberg ellen. Ez már csak azért is fura, mert igazán a Twitteren aktív ő maga, a Facebookon hírdetései vannak inkább. Ezeket akarnák letiltatni igazából.

Ha érdekel amúgy, hogy miért gondolom hogy Zuckerberg viszonya más a konzervatívokhoz mint pl. a többi nagy techcégé... a sorozat elejefele már kifejtettem, ez csak egy megerősítés.

Aztán egy érdekes dolog is történt... Zuckerberget támadta a sajtó... de nem ez az érdekes, hanem az, hogy mivel. Azzal támadta, hogy a Facebook egy olyan hely, ami a klikkekért mondhatni elősegíti a társadalmi kiakadásokat.

"Facebook isn’t free speech, it’s algorithmic amplification optimized for outrage"

Elsőre gondolhatnád, hogy ez igaz és jó dolog, hogy erről beszélnek, hisz a baloldal valóban szeret a közösségi oldalakon kiakadni, de a cikk igazából arról szól, hogy ideje végetvetni a szólásszabadságnak és a Facebook ezt a normál emberekkel meg is teszi... helyesen, de bizony amit Zuckerberg elutasított arra is szükség van; a politikusokat is cenzúrázni kell, ha rosszat mondanak... és persze mikor mondanak rosszat? Ha nem a baloldal dolgait nyomatják.

Aztán... erről itthon is beszámoltak. Egy trans emberke feljelentett valakit gyülöletcselekmény, transfóbia miatt, azért mert miután megtudta róla, hogy fütyköse van, nem akart vele szexelni és... nem küldték őt el a picsába, hanem elkezdődött a nyomozás. Talán kijön egy olyan eredmény, hogy muszáj lesz szexelned azzal akivel nem akarsz különben gyűlölet büncselekményt követsz el.

"Model, 25, who became Britain's youngest transgender person at 15 claims she's a victim of transphobia after pornographer refused to have sex with her because she has a penis"

Aztán, no comment:

"Rasszista ovisokra figyelmeztet egy brit város rendőrsége"

Aztán még egyszer no comment:

"Kikérte a niggerezést egy néger, kirúgták niggerezésért"

Egyszer végül eljön talán az idő, hogy majd senki se tudja melyik szót nem szabad kimondani, mert akkor se mondják ki amikor arról van szó, hogy miről nem lehet beszélni.

Aztán talán fura, hogy berakom ezt ide, de berakom:

"Hadházy trágár szövegű táblával zavarta meg Orbán beszédét"

Az amit csinált ez a... képviselő az gyalázat. Egy agresszív bunkó, paraszt szintjét hozza be oda, ahol valamiféle tisztelet és tiszta gondolkozás szükségeltetne.

És az a durva, hogy ő a képviselő... a kiválasztott, aki elvileg azért van ott, hogy a legnormálisabban meg tudja fogalmazni azt, hogy mit akarnak azok akiket képvisel. Milyenek lehetnek akkor azok akiket képvisel; gondolom azok már simán gyilkolnának is adott esettben. Bár gondolom, igazából akiket képvisel nem a nép egyszerű egyedei, hanem valami gazdag külföldi fazonok.

A végére pedig egy ilyen kis vidám, buzis, szívárányos hír.

Egyszerűen tényleg azt hiheted, hogy egy komédiában élsz:

"‘Start Your Day With Maximum Gay:’ Kellogg’s Launches LGBT Cereal"

Kezd a napot a "Maximum Buzival!, Kellogg's egy új LGBT gabonapelyhet dobott a piacra. (Én: Amúgy baromi drágán.)

"Have you ever eaten Froot Loops and thought, "This cereal isn’t gay enough?" Do you seek a safe space to eat your Rice Krispies? Are you concerned that your Corn Flakes aren’t sufficiently woke? Well, now Kellogg’s has the solution!"

Nem szó szerint, de majdnem... 

-- Előfordult már valaha veled, hogy etted a Froot Loops-odat és azt gondoltad, hogy ez a gabona nem elég buzis? Szeretnél safe spacet, hogy megehesdt a Rise Krispiesed? Aggódsz amiatt, hogy a Corn Flakes-ed nem elég "woke"?  Nos, a Kellogg's-nak van megoldása!

"On Thursday, the gay site PinkNews reported, “Kellogg’s is launching an LGBT-themed cereal so you can start your day with maximum gay… If you’re a fan of breakfast and being gay, we have grrrrreat news for you – Kellogg’s is launching an LGBT-themed cereal.”

A Kellogg's elindította új LGBT témájú gabonapelyhét, hogy ezután mindennap "maximálisan buzisan" indíthasd a napod. Ha rajongsz az ötletért, hogy a reggelid legyen buzis, akkor van egy naaagy hírünk neked: A Kellogg's piacra dob egy LBGT témájú gabonapelyhet.

"We all belong together. So for the first time in history, our famous mascots and cereals are offered exclusively together in the same box for All Together Cereal. It’s a symbol of acceptance no matter how you look, where you’re from or who you love. We believe that all people deserve an environment where they can be their best selves."

"GLAAD’s John McCourt said, “The All Together cereal encompasses the values of diversity, equality, and solidarity that Spirit Day is all about, and we hope that LGBTQ youth everywhere receive the messages loud and clear.”"

Szóval azt csinálják, hogy összeöntik az összes eddigi gabonapehely fajtájukat egybe és ezzel, mint a főnökség írja "üzenetet" küldenek jó hangosan és tisztán, amit remélnek, hogy magkap az LGBT fiatalsága ( meg gondolom mindenki más ), hogy milyen fontos a sokfeleség, az LGBTQ és a buziság.

Amúgy nem csodálkoznék, ha máris le akarnák vadászni az SJW-k ezt a vállalatot, mert kifelejtették azt a rohadt fontos +-t. Csak LGBT, meg LGBTQ, de hol felejtették ezek a  rohadék nácik a +-t, ki akarnának zárni egyeseket; a végén még olyannak számítanak mint Hitler.

Szóval a Nyugaton az élet már egy igazi tragikomédia.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr2615250048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.