Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Kultúrháborús történések - extra 2

2019. október 16. - GABOR2

Kijött egy újabb érdekes és fontos kutatási eredmény. Múltkor már bemutattam egy kutatási eredményt, miszerint míg a balliberálisok túlnyomó többsége csak a saját médiáját fogyasztja, addig a "mérsékeltek, középütt levők" és a jobboldaliak tájékozódnak mindkét médiából.

Most kijött egy újabb kutatás ami azt is megmutatja nekünk, hogy a jobboldaliak nemcsakhogy fogyasztják mindkét médiát, de egyikhez se úgy állnak, hogy amit benne olvasnak pl., annak hinnének is annyira. Még a saját legnépszerűbb sajtójuknak is csak picit, erős fenntartásokkal hisznek.

Ezzel szemben a balliberális oldal a saját médiájának hisz... nagyon és nemcsak a legnagyobbaknak; míg természetesen a jobboldali médiának nem, de nem is fogyasztják azt igazából.

Ez azt is mutatja, hogy a balliberális oldalon az emberek tényleg élhetnek egy párhuzamos valóságban és mikor a valódi valóság szembjön, dühösek lehetnek és... talán harcba lehet őket küldeni. Polgárháborúba.

A tanulmány 17. oldalán levő ábra:

https://kf-site-production.s3.amazonaws.com/publications/pdfs/000/000/255/original/KnightFoundation_AccuracyandBias_Report_FINAL.pdf

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr4615226584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása