Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Környezetvédelem Microsoft módra: Windows 10 miatt kell új gépeket venni

2019. október 16. - GABOR2

A nagy techcégek oda-vissza vannak szavakban a környezetvédelemért. A Windows 10-nél is azt mondták, hogy ne félj, nyugodtan váltsál Windows 10-re, a régi gépen is elfut majd, nem használ több erőforrást.

Aztán jött egy Update és a régi gépeken már nem megy a Windows 10, mert gyöngék hozzá, így... kell venni egy csomó új gépet. Ráadul sokan végül Win 7-ről sajnos 10 váltanak, hogy lejár a támogatás.

"A Windows 10-es átállás adott lendületet a PC-piacnak"

"Érzi a Windows 10-es frissítési hajrát a PC-piac, az utóbbi időben zsugorodó szegmens vékony növekedést produkált az idei harmadik negyedévben. A Gartner szerint a piac 1,1 százalékot hízott az időszakban, ami összesen 68 millió eladott készüléket jelent.

A növekedés a kutatócég szerint minden régióban érezhető volt, azt a Windows 7 támogatásának közelgő vége hajtotta. A Windows 10-es gépekre való átállás Japánban különösen tempós volt az idei Q3-ban, a PC eladások az országban 55 százalékkal ugrottak meg. Az időszakban a szegmens teljesítményére az Egyesült Államok és Kína között folyó kereskedelmi háború sem volt hatással"

Nagy hibát követnek el a cégek, hogy Windows 10-re váltanak... gyakorlatilag egy USA kémet engednek be magukhoz. Aki majd a gazdasági titkaikat mind ellopja.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr4815226540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása