Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Musical-lel mutatja meg a Micorosoft, hogy mennyire eluralkodott náluk az SJW ideológia

Nézd meg a videón, hogy miért lesz a jövőben még több bug a szoftveredben

2019. szeptember 10. - GABOR2

A Microsoft vidáman énekelgetve mutatta meg a világnak, hogy milyen ideológiai nyomorban szenved, és hogy a jövőben miért lesz még több bug a termékeiben. Röviden... az ideológia dönt kiket alkalmaznak, nem a tehetség.(legalábbis egy elég nagy százalékban)

Erről amúgy már korábban beszélt egy belsős.

Most egy spontánnak tűnű musicelbe került bele minden ami SJW... Nem bírtam végignézni, de ha jól látom fehér férfi csak egy van, az is vörös, mert az negyedrészt számít; van még két nem fehér férfi, de aztán csak nők több színben... illetve annak látszó lények, mert persze ott lobok az egyiken a pride-os szivárványos poló. Ők állítólag gyakornokok a Microsoftnál és biztos, csak úgy maguktól hozták össze ezt az egészet, hisz a Microsoftnál lehet lazulni, meg persze véletlenül pont úgy állt össze a kis csapat mint egy SJW álomban; sok nő, kevés férfi, de abból is csak egy fehér, meg persze a kötelező meleg megjelenítés. Mindez biztos totál véletlen és csak a gyakornokok magánakciója.

Egyébként az is vicces, hogy amúgy alázzák Bill Gates-t rendesen... és csak az első percig jutottam el a dalban. Egy SJW dalocskához méltóanpéldáull megtudjuk, hogy Bill Gates ma már nem számít, ő csak a múlt és jövő a leszbikus nőé. Kiváncsi vagyok, hogy vajon maradhatnak-e majd a Microsoftnál...

Ha szeretnél egy alkalmas dalocskát arra az esetre mikor az ereidet vágod fel, akkor ez a musical neked készült. Link.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr9115060930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása