Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A román kislány megölésének története elég kamuszagú

2019. július 29. - GABOR2

Gondolom hallottad azt a hihetetlen történetet, hogy megöltek Romániában egy 15 éves román kislányt, pedig az égvilágon minden megvolt ahhoz, hogy megmentsék.

Telefonált, de csak 19 órával később mentek be a házba ahol volt és már nem élt.

Hé, de miért foglalkozik ezzel a blogom? Hát azért mert a történetnek van technológiai oldala is.

Viszont nem úgy tűnik, hogy a technológián múlott... nekem úgy tűnik, hogy minden szereplő akinek az lett volna a dolga, hogy mentse a gyereket igazából azon volt, hogy húzza az időt.

Vannak a neten történetek arról, hogy az elithez tartozó egyének nagyban űzik a pedofiliát és másra is használják a gyerekeket... És persze ezért a nyomozók nem érhetnek el igazi eredeményeket. Túl nagyok akiket el kéne kapni. Nos, ez a story se cáfolja ezt az elméletet, mert egyszerűen ami volt... ilyen nincs.

"Brutálisan megöltek egy román kislányt, a rendőrök nem léptek közbe"

Térjünk rá egyből a technológiai részre... a lány telefonált, de... állítólag nem tudták bemérni. Többször rossz címre ment ki a rendőrség. Pedig ez nem egy akciófilm ahol az van, hogy idő kell, hogy bemérjék a helyet ahonnan telefonálnak, hanem... egyszerűen egyből lehet tudni honnan jön. Ehelyett, mint mondtam a rendőrség többször rossz címre ment ki és végül a "telefonos bemérést" egyáltalán nem használták.

De nem csak ez volt... órákig tartott míg a rendőrök megkapták az engedélyt a házkutatásra, de amikor végre megkapták és ott voltak a háznál... nem mentek be. Úgy se hogy hallották, hogy a lány az életéért küzd bent, mert... este volt és megvárták a reggelt, hogy bemenjenek.

"A román közvéleményt sokkolta a kegyetlen gyilkosság. A 15 éves lány a caracali iskolából akart hazajutni szülőfalujába, Dobroslovenibe, a nyolc kilométeres utat szokás szerint autóstoppal készült megtenni.

Egy szerda reggeli foglalkozás után beült a gyanúsított férfi autójába, majd nyoma veszett. A rendőrök feltételezése szerint a lányt elrabolta, majd elvitte egy házhoz."

Mondjuk a lány szülei is kioktathatták volna rá, hogy ez nem okos dolog, főleg hogy több lány is eltünt mint kiderült.

"A lányt annak ellenére sem sikerült megmenteni, hogy csütörtökön délelőtt háromszor is telefonált a segélyhívó számra, de a rendőröknek és speciális telekommunikációs hatóságnak nem sikerült pontosan beazonosítaniuk a helyszínt.A rendőrök végül úgy azonosították a férfit, hogy visszanézték az utcai videokamerák által rögzített képeket, amelyeken látszott, hogy a lány melyik autóba ült be. A feltételezések szerint a rendőrök csak azután nézték meg a felvételt, hogy kiszálltak három helyszínre, de a pontatlan helymeghatározás miatt egyik helyen sem találták meg a lányt."

A közvélemény felháborodását csak fokozta, hogy a rendőrök már péntek hajnalban megtalálták a házat, ahol állítólag több mint három órát vártak, amíg megkapták a házkutatási engedélyt.

A román média információi szerint a rendőrök annak ellenére sem hatoltak be, hogy hallották a lány sikoltozását,

így a lány által leadott telefonhívásoktól összesen 19 óra telt el, amíg a rendőrök behatoltak.

A helyszínen azonban már csak emberi maradványokat találtak, a lány ékszereit és ruháit is megtalálták. A férfi állítólag savval akarta eltüntetni a holttestet.

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy valami elit pedofilia hálózat volt ott és meg kellett várni mig ahogy az amerikaik mondják "kitisztítják a házat".

És ami még horror lehet... a lány talán még él, mert nem őt találták meg talán elsavazva.

Ami még nekem fura, hogy a fejek milyen könnyen hullottak ezután máris, országos, megyei rendőrfőnökök és mások is... most mindent megkap könnyen a nép amit akar, csak ne nagyon firtassa ezután a dolgot, máskor meg ezek a szereplők úgy tűnik bármi van maradhatnak.

Egyszer majd talán megtudjuk mi az igazság és... nem lepődnék meg ha felbukkanna a lány, ha Isten is azt akarja.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr7514985894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KalmanBlog 2019.07.29. 23:03:28

Rettentő szörnyű történet.

> Mondjuk a lány szülei is kioktathatták volna rá, hogy ez nem okos dolog

Romániában híresen rossz a tömegközlekedés, kocsija meg sokaknak nincsen, ezért teljesen elterjedt a stoppolás. A helyi szokások szerint illik fizetni is az útért, szóval ez inkább ilyen ad-hoc telekocsi rendszer mint klasszikus stoppolás.

Az ilyen őrültek miatt tényleg nem biztonságos, de ameddig nem kezdett atomjaira hullani a társadalom, és minden dilinyós szabadon garázdálkodni, addig működött.

Tényleg nagyon furák a körülmények.

GABOR2 2019.07.30. 12:37:34

@KalmanBlog: Kösz, hogy kiegészítetted ezzel, ezt nem tudhattam; nyilván ezért is van, hogy senki se hibáztatja a szülőket ezért.

GABOR2 2019.07.30. 12:39:07

@KalmanBlog: "Tényleg nagyon furák a körülmények."

Még furábbak is lettek, mert új infók is vannak. Pl. kiderült, hogy amúgy az a házkutatási engedély nem is kellett volna, meg valami ügyész tán megtiltotta, hogy behatoljanak a rendőrök. Gondolom még sok fura dolog fog előjönni.

GABOR2 2019.07.30. 14:40:26

Máris büdösebb az ügy és ahogy számítottam rá, nem magányos az elkövető, mostmár azt írják egy hálózatról van szó, ami gazdag nyugat-európai országokba viszi a gyerekeket. Plusz kiderült, hogy már a gyerek szülei is hívták előbb a rendőrséget. Szerintem ez ilyen eliteknek dolgozó hálózat volt, azért adtak nekik időt, hogy eltüntessék a nyomokat.

hvg.hu/vilag/20190730_roman_belugyminiszter_lemondas_gyilkkossag_autostop

GABOR2 2019.07.31. 19:02:51

Lehet elmehetnék nyomozónak... már azt emlegetik, hogy szerintük is lehet a lány még él... Valahol.

mandiner.hu/cikk/20190731_lehet_hogy_meg_el_az_elrabolt_caracali_lany
süti beállítások módosítása