Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Soros Györgynek lehetnek milliárdjai, ezt a problémát nem oldhatja meg pénzzel

2019. július 22. - GABOR2

Szegény Soros Gyuri bácsi... hiába vannak a milliárdjai ő se tud megoldani egy problémát pénzzel: a számítástechnikai cuccokat feltörik, amennyiben a neten vannak. Már történt is ilyen és ha nem lenne amúgy nagy hatalma nagy gondja lett volna belőle. Prospektusok amikben a menekült törvények kijátszására oktatják a migránsokat, telefonok amik megmutatják hol szökhetnek át a határon, egy vezető aki kijelenti, hogy az egész humánkodás igazából a pénzről szól... nem jött jól annó.

És szegényre most is vadásznak:

"Rászálltak Soros Györgyre az orosz hackerek"

"Soros György, a magyar-amerikai filantróp szervezeteit vehették célba az orosz katonai hírszerzés, a GRU hackerei, írja Kevin Poulsen, a Daily Beast nemzetbiztonsági szaktudósítója. Laura Silber, Soros Nyílt Társadalom Alapítványának kommunikációs igazgatója a lap érdeklődésére megerősítette a támadás tényét, bár a támadók azonosítására nem vállalkozott."

A csapdák már be vannak állítva, még jó, hogy szóltak nekik előre... Jaj, ugyanmár mintha az orosz hírszerzésnek egy pillanatig is azon múlna dolog, hogy valami social engineeringnek bedölnek-e Soros emberei.

Szegény összeesküvők... régen annyira jól konspiráltak, de ma már ők is megszokták a technika kényelmét és most úgy tűnik ez kifog rajtuk. Sorosék továbbra is talán kibeszélik a virtuális térben mire készülnek, hiába égették már meg ezzel magukat, sőt most valószínű az Azure-ban bíznak, miközben az folyamatosan feltörhető a processzorok problémája miatt és amúgyis a sok értékes adat miatt, az orosz titkosszolgálat már valószínű rég feltörte az Azurét.

Szóval a pofáraesés ellenére ugyanaz megy? Hát nem lepődnék meg, már rengeteg ilyet láttam.

Szóval ez van, ha nem térnek vissza a régi hagyományos konspirációkhoz akkor kb. mindenki tudni fogja mire készül a vén milliárdos. Minden rosszban van valami jó?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr3914975924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása