Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Leállások ( Facebook, Instagram, Messenger, Apple, felhő )

2019. július 09. - GABOR2

A "nagyok" megint megmutatták, hogy is kell "jól" csinálni a felhőt, meg a "szolgáltatást".

"Gond van a Facebooknál, akadozik a Messenger és az Instagram is"

"Valamilyen technikai probléma lépett fel szerdán délután a Facebooknál, ami a cég több szolgáltatását is érinti."

"Szerdán délután jelezték olvasóink, hogy valamilyen technikai hiba léphetett fel a Facebook több szolgáltatásánál is. A jelzések szerint a Messengeren elküldött képek nem, vagy csak véletlenszerűen jelennek meg, és gond támadt az Instagramnál is.

A DownDetector szintén hibát jelez a szolgáltatásoknál, a felhasználók jelzései valamikor 16 óra magasságában szaporodtak meg. A hozzászólások szerint az Instagramnál például nem töltődnek be a képek, és bejegyzéseket sem enged közzétenni a platform. Emellett gond van a sztorikkal, és a Felfedező menü sem tölt be rendesen."

"Lehaltak az Apple szerverei - megállt az élet a cég összes üzletében is"

"Alig pár nappal az után, hogy a Facebook szerverein súlyos, felhasználók százmillióit érintő üzemzavar lépett fel, egy másik technológiai óriás, az Apple szerverei is megmakacsolták magukat. A múlt hét végén fellépett probléma ugyanakkor nem csak az almás vállalat már meglévő felhasználóit érintette, de azokat is, akik csatlakozni szerettek volna utóbbiak sorához - ugyanis a felhős hiba miatt világszerte leállt az Apple való világban található üzleteinek működése is."

Talán nem véletlen, hogy egymás után esnek ki, ezt hacekerek csinálják, csak nem akarják bevallani?

Milyen már, hogy egy Apple totál összeomlik? Mi van a kvóta-szakemberekkel, hogy történhet ez meg velük, hisz mostmár diversek és ettől elvileg jobbak mintha valóságban a leghozzáértőbb embereket vennék fel.

Meg mi van a redundanciával már megint; ismétcsak az összeomlás teljes, pedig a redundancia miatt ennek nem szabadna megtörténnie.

"Legalábbis így tudja a MacRumors, ami szerint az iCloud mellett a Screen Time-t, a fotószinkronizációt, valamint az Apple Pay-t is érintő üzemzavar miatt leállt az értékesítés az Apple boltokban is - annyira, hogy nem csak új Apple kütyüket nem lehetett venni, de még a meglévőket sem tudták javításra felvenni."

Legalább a hozzáállással "nincs" baj:

"A vállalat ugyanakkor közösségi csatornáin semmit nem közölte a probléma okáról, sőt - szokás szerint - úgy tett, mintha az meg se történt volna."

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr6014934036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása