Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A kínaik megunták, hogy ők mindig csak a másodikak

2019. május 29. - GABOR2

A kínaiak megunták, hogy ők mindig csak a másodikak, mostmár elsők akarnak lenni a (valószínűleg) zsákutcás ötletek megvalósításában. Az ötlet persze Nyugatról jön, ők nem nagyon találnak ki semmit maguktól, de mostmár elég gyorsak tudnak lenni, hogy elsőre valósítsák meg. Legalábbis nagyban.

 "Ilyen, amikor egy jövőkép valósággá válik: drónok szállítják ki a csomagokat Kínában"

Kíváncsi vagyok rá, hogy mikor lesz majd róla cikk, hogy kiderült mégse jó ötlet annyira.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr6814868554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KalmanBlog 2019.06.03. 09:27:38

Úgy tudom az USA-ban ez az engedélyezésen bukott meg. Jó kommunista rendszerekben az elvtársaknak több lehetőségük van, ha meg kell mutatni a "nyugatnak", hogy náluk minden jobban megy.

GABOR2 2019.06.04. 18:28:33

@KalmanBlog: Eleve... korlátozott erősen a teherbíró kapacitása; korlátozott az akkumlátor ideje és a töltés baromi lassú, kell millió akku, vannak helyek ahova nem mehet el, mert teli van vezetékkel, túl kicsi az utca és nem mehet minden időjárási körölmény között... vagyis kell hogy legyen ember aki végül mégis kiviszi teherautóval, de várjunk csak, akkor mégiscsak fizetnünk kell ilyen embereket, plusz még az új rendszer is, vagyis nem olcsób, plusz vannak a világban olyan helyek ahol ezekre vadásznának, mondjuk Miskolcs környéke.

Megintcsak valóság a probléma, elméletileg minden szuper.
süti beállítások módosítása