Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Innovatív magyar startup és az ötlete amire már mindenki gondolt 10 éve is ( plusz még baromi veszélyes is )

2019. április 04. - GABOR2

Ezért kellenek az innovatív magyar startupok! Olyan dolgokat találhatnak ki, amire már mindenki gondolt jóval korábban, ráadásul az ötlet nagyon veszélyes is és mindenki jobban járna, ha sohase valósulna meg... talán épp ezért se terjedt el eddig. Nos, nézzük hát mit talált ki ez a magyar innovatív startup:

"Mobilról teszi nyithatóvá a kapukat egy magyar startup"

Igen, ez szuper; okostelefonon keresztül te, vagy valaki hacker ezután nyugodtan kaput nyithat otthonodra, csak válaszd ezt az innovációt. Természetesen internetre is csatlakoztatható, nehogymár biztonságban legyen otthonod.

"Opcionálisan az internetre is csatlakoztatható a Remootio."

Persze, ha külön nem tennéd meg, egy hacker aki bejut a nagyon-okostelefonodra, helyetted veheti a fáradtságot, hogy ezt megtegye.

"Újabb hazai projekt vált nagy sikerré az Indiegogo közösségi finanszírozós portálon. A Remootio startup alapítói nem kívánják megváltani a világot, viszont kidolgoztak egy olyan garázsnyitó és kapunyitó rendszerekhez csatlakoztatható vezérlődobozt, amely segítségével azok kényelmesen nyithatóak és csukhatóak."

Kényelmesen neked, családodnak és a hackereknek... hát nem ér meg ennyit a kényelem, csak a biztonságot kell otthon feláldozni. A világ ettől nem lesz talán megváltva, de pár otthont azért talán ki lehet rámolni... minden a nagysikerű még nagyobb sikerétől függ.

"Akik egyáltalán nem kívánják az internetre kötni a kütyüt, azok használhatják kizárólag Bluetooth-os módban a kapujuk nyitására és zárására, de ilyenkor persze a kütyütől pár méterre kell lenniük."

KÉNYELMETLEN, így nem jó!!! De úgy tűnik talán valaik elgondolkoztak ebben a startupban arról, hogy héé, igazából ez az ötlet annyira banális, már milliárdnyian kellett hogy gondoljanak rá... miért nincs akkor elterjedve? Talán... az embereket aggasztja, hogy baromi könnyen ezután bejuthanak majd a házukba akik csak akarnak? Akkor legyen már ilyen internet off mód.

"Valójában még a mobilappot sem feltétlenül kell elindítaniuk a vevőknek, hiszen beállítható úgy a rendszer, hogy magától nyíljon a kapu, mikor a közvetlen közelébe érnek a felhatalmazott mobillal."

"A Remootio „gazdája" összesen húsz mobileszköznek adhat folyamatos, továbbá akárhánynak időleges nyitási és csukási jogot."

Hagytak teret a "családon kívülieknek".

Még az elvileg nagy gyártók ilyen kütyüjei is tátonganak a sebezhetőségektől, vajon itt mikre találnánk? Hátborzongató ötlet.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr6514739885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása