Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A Microsoft nem próbál jobb lenni, inkább alkalmazkodik a rosszhoz ( Frissítés visszavonás )

2019. március 12. - GABOR2

A Microsoft már annyira szemtelen, hogy simán bevállalja, hogy olyan frissítéseket terjeszt amik hazavághatják nagy eséllyel a gépeket. Lehetne az is egy út, hogy jobban tesztel, hogy ilyen csak ritkán forduljon elő, de ők inkább egy másik útra lépnek. Kényelmesebbé teszik maguknak a rossz helyzetet:

"Automatikusan is képes lesz frissítéseket visszavonni a Windows 10"

"A Microsoft az újítást a javításaival kapcsolatos, egyre csak szaporodó gondok kezelésére dolgozta ki."

Ismét egy pofon azoknak, akik azt hiszik minden csak egyre jobb és kevésbe sebezhető lesz.

"A Microsoft érdekes szolgáltatással egészíti ki a Windows Update-et. Ez a modul felel azért, hogy a Windows 10 automatikusan megkapja a legújabb frissítéseket, de esetenként, illetve manapság egyre sűrűbben olyan gondok lépnek fel, amelyek után el sem indul a frissített operációs rendszert. Ez roppant kellemetlen, elvégre a zavartalan működés lenne az automatikus frissítés egyik lényege, mégis homokszemek kerülnek a gépezetbe."

"Ezután persze a felhasználó lázasan keresi a megoldást, akár kapcsolatba is lép a Microsoft terméktámogatási részlegével, majd valahogy sikerül elérni a legutóbbi csomag törlését, így az adott rendszer újra működik. A redmondi óriáscég rájött, hogy ez nem annyira kedvező modell, hiszen ezzel a saját erőforrásaikat is eléggé leterhelik az egyedi bejelentések feltérképezésével, így bevezetnek egy újítást, amely alapján a Windows 10 egy frissítés után megpróbálja helyrehozni magát, ha az operációs rendszer a következő indításnál nem bootol be." 

Szerintem meg ne kvótás, hozzá nem értő emberekkel dolgozzon és legyen szíves nem bugos sz@rokat kiadni, főleg úgy hogy egyenesen tudja, hogy kárt fog okozni nekünk. Bár ez csak egy a sok közül gond a Microsofttal.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr814685008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása