Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A korábbi star fénye halványul... Elon Musk

2018. szeptember 13. - GABOR2

Elon Musk körül volt jópár vihar mostanában... A Tesla is úgy tűnik hamarosan mehet a levesbe, bár lehet hogy inkább ez egy hősköltemény része, mert rengeteg állami pénzt kap és ha a politikusok azt akarják, hogy ne menjen csődbe, akkor nem fog. Igazi piaci körülémények között már ezer éve csődbement volna.

Most a Tesla saját részvényesei javasolták, hogy távolítsák el őt az elnöki pozicióból. Aztán ott van még, hogy beszívott interjú közben, ettől se nőttek az árfolyamok. A korábbi kedvenc egyre jobban szidja a médiát is...

A cégét is folyamatosan otthagyják a kulcsemberek, problémák a gyártással... stresszes lehet, még jó hogy az állami pénzek sose apadnak ki és ha egyszer majd egyenesbe állnak a dolgok, hős lehet, hogy ezt is túlélte.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr714238341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2018.09.13. 15:03:11

Mit mondott Musk a médiáról?

GABOR2 2018.09.13. 15:26:51

@Sipi81: Például...: "A Guardian rá is kérdezett nála, hogy bölcs dolog-e füveznie élő adásban, miközben épp nyomozás zajlik ellene, mire annyit írt vissza, hogy a Guardian a legkibírhatatlanabb újság a Föld bolygón. "
süti beállítások módosítása