Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Kiberbiztosítások

2017. augusztus 08. - GABOR2

Oké valakik már azon gondolkoznak, hogy hogyan szedjék meg magukat biztosítással. Ezért csináltak egy tanulmányt ami azzal foglalkozik mekkora kárt okozhatnak kibertámadással.

Ha valakit annyira érdekel, hogy most mit kalkultáak éppen akkor itt van: http://www.origo.hu/gazdasag/20170717-hacker-sandy-lloyd.html

Ami viszont érdekes, hogy azzal számolnak, hogy ez a támadás a felhőből indul majd.

"A Lloyd's és Cyence feltételezett forgatókönyvében a támadás egy felhő alapú szolgáltatásba rejtve indul, és az üzleti, illetve a gazdasági életben használt számítógépes rendszereket támadja meg a világon." 

Hát mikre nem jó a felhő nem igaz?

"Addigra a kód számos iparág gépein megtelepülne, működésbe lépése után egyszerre összeomlasztva a rendszereket. A keletkező bevételkiesés és a további költségek óriási vállalati veszteségeket okoznának."

Ez mondjuk inkább amolyan fizetett cikk-hirdetés volt:

"A Lloyd's részesedése a kiberbiztosítások piacán közben 20-ról 25 százalékra nőtt júniusban."

Azért van egy újabb érv a felhő ellen, bár már annyi van amúgy is.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr5212728092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása