Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A blogról...

2015. július 23. - GABOR2

Üdvözlök mindenkit! A blogom egyrészről új technikai trendekről szól, de nem hatja át a "fejlődés csakis jó lehet" kritikátlan szelleme; másrészről nem szabok határt, más témák is sorra kerülhetnek. Azt akarom, hogy azok közül akik egyetértenek velem legyenek olyanok is, akik hajlandók tenni is valamit azért, hogy a dolgok olyan irányba menjenek mint szeretnénk, vagyis ez nem egy passzív "csak olvasd" blog. Persze most még nem ez a fázis van.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr997649988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2015.08.13. 21:47:44

egy téma ötlet:

-az usa a saját trösztellenes törvényét nem tartja be, nyilván, mert jó neki, több giga cége uralja a világot. eközben meg a tisztességes kapitalizmus éllovasának állítja be magát (persze lehet hogy máshol is van trösztellenes törvény, meg nem akarnám hogy a blog usa ellenes színezetet kapna)

GABOR2 2015.08.17. 09:02:24

Jó ötlet, majd sorra kerülhet.
süti beállítások módosítása