Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Másodpercek alatt lopják el az "ellophatatlan" high-tech biztonsági rendszeres kocsit

2018. május 22. - GABOR2

https://videa.hu/videok/origo/jarmuvek/gyorsan-elloptak-a-lophatatlan-mercit-fIanJF4hwcEKiDs4?start=2.177375

http://www.origo.hu/auto/20180522-igy-lopjak-el-masodpercek-alatt-az-ellophatatlannak-hitt-autot-video.html

Újabb "ellophatatlan" autót lopnak el kevesebb mint egy perc alatt. A high-tech kényelmesebbé teszi a tolvajok életét is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr9313992320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

btprg 2018.05.31. 10:32:20

Az autóiparon ütközik ki az egyik legjobban a jelenlegi világ betegessége...

GABOR2 2018.06.01. 10:53:58

@btprg: Igen, mert sok lové van benne, és ha hozzáadnak az eredeti árhoz plusz százezrecskét fel se tűnik annyira. Itt van még a titkosszolgálati szál is, hogy ott is legyenek az emberek megfigyelve, meg tudják hol vannak, meg persze a reklám lové, hogy még több fogyasztásra bírjanak, meg próbálják az autózást "szolgáltatássá" tenni, hogy ne csak egyszer perkálj nagy összeget, hanem azután rendszeresen is, hisz pl. az önvezetés majd egy "szolgáltatás" lesz már írtam róla. Az, hogy életveszélybe sodorják közben az embereket, mert a hacker probléma itt is itt van... szerintem félnek ettől, de a másik oldalt a sok pénz hivogat.
süti beállítások módosítása