Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Vajon ilyen kilátások mellett milyen is lesz a jövő

2018. május 17. - GABOR2

Amikor a jövőről írnak általában mindig valami egyértelműen modernebb, dinamikusabb, nagyon pörgő dologról írnak, és annyira másnak állítják be, hogy rá se ismernénk. Sokszor halljuk, hogy fel kell készülni az állandó változásokra, hogy mindig rugalmasnak kell lenni és készeknek kell lennünk új dolgokat tanulni. Nos, szerintem ez az egész egy bullshit és igazából ezt a nagy techcégek is tudják már, ez látszik azon hozzáállásásukban, hogy egyre inkább ugyanazért a termékért kérnének újra és újra pénzt, nem pedig valami újjal állnak már mindig elő. Ez már a szoktatás arra, hogy ezt elfogadjuk; ők tudják hogy ezt kell tenniük, ugyanis a jövőben az emberek inkább állandóságot akarnak. És a cégeknek alkalmazkodniuk kell ahhoz, hogy szinte mindenki öreg; nézzük csak:

Magyarországon: 

– a 25-29 éves nők 70%-a gyerek nélküli,
– a 30-34 éves nők felének se férje, se élettársa,
– a 40 év alatti férfiak 70 százalékának, 
– a 35 év alatti férfiak 81 százalékának nincs gyermeke.

És Nyugaton is ez van. Már eleve lehet, hogy aki feltalálná a "fényes" jövő rémisztő találmányait lehet, hogy sohase születik meg. De ha meg is születnének az okosak, azon kéne gondolkozniuk, hogy ezt a sok öreg embert hogyan szolgálják ki, és tessék megkapaszkodni: az öreg emberek nem akarnak majd minden hétre egy forradalmi új terméket.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr1113965970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása