Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Innováció addikció

2018. április 03. - GABOR2

Annyira aranyosan indul a cikk, hogy bemásolom:

"Újítana a Viber, már csak az ötleteket várják ahhoz, hogy mivel"

"Aligha tévedünk nagyot, ha azt állítjuk: a startupok segítése mellett a Viber tulajdonosa maga is ötleteket gyűjt ahhoz, hogy milyen új ötleteken dolgozó kisvállalatokkal tudna együttműködni."

Majdnem, majdnem kedves cikkíró... 

...a startupok segítése mellett a Viber tulajdonosa maga is ötleteket gyűjt ahhoz, hogy milyen új ötleteken dolgozó kisvállalatokat tud még idéjében kiiktatni és olcsón megszerezni az ötletüket. Így helyesebb lenne.

"A Rakuten Accelerator program keretében olyan vállalkozók jelentkezését várják, akik vállalkozásuk korai szakaszában vannak, és fejlesztési tevékenységük fókuszában a globális üzenetküldő platformok állnak."

Igen, végülis biztos segíteni akarnak kifejlődni egy konkurensnek.

 "A világszerte akcelerátor programjairól ismert vállalat eddig több mint 1200 startuppal dolgozott, amelyek 90 százaléka ma is aktívan működik vagy már felvásárolták. A Rakuten és a Techstars olyan korai szakaszban lévő vállalkozókkal dolgozik majd együtt, akik élen járnak a közösségi média technológiájában, különös tekintettel a Viberre."

Az egész arról szól, hogy még azelőtt megvegyék a jövőbeli konkurenst mielőtt létrejött volna.

Mert félnek.

És... igazából utálják a startupokat.

Sok kis szemétláda akik elfoglalnák a tronjukat.

Sok kis @@@@ akik éhenkorásszá tehetnék őket.

Meg kell őket még idejében állítani.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr6813804544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blöff 2018.04.04. 09:38:19

Nézd a jó oldalát, ha te tegyük fel programozó vagy, itt egy lehetőség jó munkát kapni (persze csak akkor, ha nincsenek égbekiáltó álmaid).

GABOR2 2018.04.05. 08:24:05

@blöff: Ez se biztos ám... Van hogy azért vásárolnak meg egy céget, hogy megszüntessék. Magyaroszágon is a rendszerváltás után sok magyar céget, gyárat megvásároltak, de csak azért hogy többé ne működjön. Másrészről a startupoknak arról kéne szólnia, hogy létrejönnek új cégek amik majd naggyá válnak, de éppen így nem fognak sohase, hanem egy nagy multi lesz még erősebb, ami a fogyasztóknak ár és alkupozició szempontjából rossz.
süti beállítások módosítása