Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Davos: túl messzire mentünk, összeomlás jöhet

2018. február 13. - GABOR2

Vajon arra gondolok, hogy a világ legnagyobb hatalmú emberei megint összejöttek és azon aggódnak, hogy megint hatalmasat nőt az 1% vagyona míg másoknak kb. semmit és hogy ebből baj lesz és semmit se tettek ez ellen, amióta legútobb összejöttek így aggódni és majd legközelebb is összefognak jönni, hogy aggódjanak, hogy csak nekik nől a vagyonuk? Nem.

Olyan dolgot mondtak ami teljesen ide illik... A digitalizációban túl messzire mentünk, a legközelebbi összeomlás innen fog kiindulni nagy eséllyel.

"Veszélyes lehet a túlzott optimizmus"

"A technológiától való túlzott függés miatt az informatikai rendszerek több napig, vagy hétig tartó megbénulása jelenthet még rendszerszintű kockázatot – figyelmeztetett az M&G Investments befektetési cég vezetője, Anne Richards."

Úgy tűnik már ők se számolnak azzal, amit korábban sokat hallhattunk, hogy hogyha meg is támadják a nagy cégek rendszereit maximum pár óra és mindent helyreállítanak. Nem... teljes gazdasági összeomlás jöhet mert túl sok fontos dolgot bíztak sebezhető rendszerekre. De hiába látják, hogy amit csinálnak összeomláshoz vezet csinálják tovább.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr2113663770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása