Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Az Olimpia mindig is a csúcstechnikáról is szólt, úgyhogy meg kell szívnia

2018. február 13. - GABOR2

Olimpia... hogy most mit jelent hagyományosan azt hagyjuk. Ilyenkor szoktak bevezetni sok technikai újdonságot. Például előszőr csináltak 3D élő közvetítést és ma már mindenkinek 3D-s tévéje van és csak ilyen filmek készülnek mert akkoriban megírták ez lesz a jövő... Upsz.

"Az idei nyári olimpia új mérföldkövet hozhat a televíziózás-technika világába: ez lesz az első ugyanis az olimpiák történetében, melyet részben 3D-ben közvetítenek, élőben." (2012)

Viszont mi lesz akkor ha mindent a hiper-szuper számítástechnikára bízunk? Azzal jön ám más is. Pl. a fogyatékossága, az hogy sebezhető és az is marad. Így hát az Olimpia a csúcstechnika-fogyatékosság bemutató is lett.

"Súlyos kibertámadás érte a dél-koreai téli olimpiát"

"A támadás következtében állítólag az olimpia weboldala elérhetetlenné vált, valamint az internet- és TV-kapcsolat is megszűnt sajtóközpontjában."

Ez az igazi mérföldkő a televíziózás-technika világában: nem tudják közvetíteni az Olimpiát hackertámadás miatt.

"Maga a téli olimpia szerzői ugyanakkor hivatalosan még a kibertámadás megtörténtét sem voltak hajlandók eddig elismerni, és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság szóvivője közölte, hogy az "állítólagos" kibertámadással kapcsolatban egyelőre semmilyen információt nem hoznak nyilvánosságra."

Ez meg mutatja a hozzáállását azoknak akik nyújtják neked ezt a sok innovációt.

"Pénteken a phjongcshangi téli olimpia megnyitóján például nem működő internetkapcsolatra, továbbá leállt televíziós rendszerekre panaszkodtak a sajtóközpontban dolgozni próbáló médiamunkások."

Most tessék ömlengeni a technika jóságáról.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr3113664608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GABOR2 2018.02.13. 13:28:53

Jaj be is rakok egy cuki példát az új csúcstechnikára.
itcafe.hu/hir/del-korea_robot_si.html

Hamarosan majd ők örizhetik a rendet az igazi rendőrök helyet. Várod már, hogy ne legyen szüksége az elitnek emberekre, hogy rendet tartson? "Szuper" lesz.
süti beállítások módosítása