Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Kinzó kérdés a jövendőmondásban (IoT)

2017. július 11. - GABOR2

Megint megjelent egy jóslat az IoT-tal kapcsolatban ami szerint húde el fog terjedni. Van itt azonban egy olyan rész benne, ami azt mondja, hogy:

" A jövő technológiájában kiemelten fontos szerepe lesz az adatbiztonságnak, hiszen a hálózatokon átfutó hatalmas adattömegeket a hagyományos megoldásokkal már nem lehet megvédeni. Ugyancsak a ma működő hálózatok alapos átgondolására késztet minket az IoT, azaz a dolgok internete. Olyan új, szoftvervezérelt hálózati megoldásokat fejlesztünk, amelyek intuitívak, megállítják a biztonsági fenyegetéseket, és nagyfokú automatizációval képesek kezelni a csatlakozó sokmillió eszközt” – kommentálta a jelentést Dalos Ottó, a Cisco Magyarország ügyvezető igazgatója."

Ezt a szerintük is nagyon fontos biztonsági kérdést nem fogják tudni megoldani a jövőben se, mert a sebezhetőség állandó tulajdonság marad. Vagy hát nagyon várom a MEGOLDÁST ami majd megold minden biztonsági problémát. Ami még senkinek se sikerült, még azoknak se akik sokkal komolyabb katonai rendszereket védenének.

Amúgy meg ha a jelenbe visszaugrunk már írtam róla pár cikket... az IoT-ot fejlesztők tojnak a biztonságra. És nemcsak a  kis cégek a nagyok is. Tisztelet a kivételnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr10012657007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása